HIPPER - Gelijktijdig rinkelen

Gelijktijdig rinkelen

Met behulp van de functie Gelijktijdig rinkelen heeft u de mogelijkheid meerdere nummers over te laten gaan als uw zakelijke nummer wordt gebeld. Zodra u opneemt stoppen de rest van de nummers met rinkelen. U kunt bijvoorbeeld uw mobiele telefoon instellen zodat deze ook overgaat.

HIPPER - Gelijktijdig rinkelenHIPPER - Gelijktijdig rinkelen toevoegen

 

  1. Zet Gelijktijdig rinkelen op aan.
  2. U kunt voor de optie ‘Niet rinkelen bij in gesprek’ kiezen als u niet wilt dat de andere telefoonnummers over gaan als u in gesprek bent. Wilt u dit wel dan kiest u voor de optie ‘Rinkel bij alle oproepen’.
  3. Met de optie ‘Telefoonnummer toevoegen’ kunt u de telefoonnummers toevoegen waarvan u wilt dat ze gelijktijdig mee rinkelen. Wij adviseren om de optie ‘Bevestiging vereist’ aan te zetten als er op het nummer voicemail actief is om te voorkomen dat gesprekken worden doorgeschakeld naar de voicemail. Deze optie vraagt u namelijk eerst een toets in te drukken voordat het gesprek naar u wordt doorverbonden.

Verschil Gelijktijdig rinkelen en Anywhere

De functies Anywhere en Gelijktijdig Rinkelen lijken erg veel op elkaar. Toch zit er een groot verschil in, dit verschil zit in de rol die de telefooncentrale speelt. Met de functie Anywhere blijft de telefooncentrale continu het gesprek controleren. Met de functie Gelijktijdig Rinkelen schakelt de telefooncentrale het gesprek direct door en zal het gesprek niet meer controleren. Met de functie Gelijktijdig Rinkelen is ook het externe nummer zichtbaar zijn voor de andere kant en niet het zakelijke nummer zoals bij de functie Anywhere.