HIPIN - Telefoonscherm

Telefoonscherm

Met behulp van het telefoonscherm van HIPIN heeft u altijd controle over uw gesprekken. U kunt op eenvoudige wijze een gesprek doorverbinden of in de wachtzetten. Om het telefoonscherm te openen klikt u op de optie ‘Telefoonscherm’ in het menu. U kunt ook dubbelklikken op het groene balletje in de taakbalk.

Voorbeeld telefoonscherm

HIPIN - Telefoonscherm

1. Contactinformatie: Hier ziet u de naam en het telefoonnummer van de contactpersoon waarmee u in gesprek bent.
  2. Acties: Met behulp van deze knoppen heeft u controle over uw gesprek. U kunt eenvoudig doorverbinden of een gesprek in de wachtzetten.
  3. Gespreksinformatie: Hier ziet u overige informatie over uw gesprek.

Met dit scherm kunt u uw gesprekken beheren of contactpersonen bekijken. U kunt er ook voor kiezen om dit met het Preview scherm te doen. Het Preview scherm is een pop-up omhoog komt wanneer u belt of gebeld wordt.