HIPIN - Belinstellingen

Belinstellingen

Binnen HIPIN kunt u verschillende belinstellingen instellen zoals Niet Storen, Altijd Doorschakelen, Vertraagd Doorschakelen, Kantoor Op Afstand en Anywhere.

Via het menu (rechtermuisklik op het groene bolletje) kunnen de verschillende functies worden ingeschakeld. De functies Niet Storen en Altijd Doorschakelen kunnen direct worden aangezet. Voor de andere functies kunt u naar de optie Belinstellingen gaan.

HIPIN - Menu

Op het tabblad Doorschakelen de onderstaande opties geconfigureerd worden:

  • Altijd Doorschakelen
  • Doorschakelen Bij Bezet
  • Vertraagd Doorschakelen
  • Doorschakelen Bij Onbereikbaar

Belinstellingen schermHIPIN - Belinstellingen

Hier kan zowel een intern als een extern nummer worden ingevuld.

Via het tabblad Anywhere in het belinstellingen menu kunt u telefoonnummers toevoegen en activeren om gesprekken ook op die telefoonnummers binnen te krijgen. U kunt hier bijvoorbeeld uw mobiele nummer toevoegen zodat als uw zakelijke telefoon wordt gebeld, uw mobiele telefoon ook overgaat. Deze functie is alleen mogelijk als u de Anywhere dienst afneemt.

Via het tabblad Kantoor op Afstand kunt u een andere telefoon uitsluitend over laten gaan. Uw zakelijke telefoon gaat dus niet meer over, alleen het telefoonnummer dat u hier invult. Deze functie is alleen mogelijk als u de Mobility dienst afneemt.

Via het tabblad Nummerweergave kunt u de het uitgaande telefoonnummer onderdrukken. Als deze functie is ingeschakeld belt u als anoniem.
Hier kan ook de functie Niet Storen worden ingeschakeld.