HIPIN - Belgeschiedenis

Belgeschiedenis

De belgeschiedenis kunt u gebruiken om een overzicht te krijgen van uw binnenkomende, uitgaande en gemiste gesprekken. U kunt dit scherm vinden door vanuit het menu de optie ‘Belgeschiedenis’ te kiezen.

HIPIN - Belgeschiedenisoptie

Door op een telefoonnummer te klikken kunt u diegene direct bellen. Als u op de naam klikt kunt u diegene toevoegen aan uw contacten van bijvoorbeeld Outlook of Google Contacts en meer applicaties.

Belgeschiedenis-scherm

HIPIN - Belgeschiedenis

Het belgeschiedenisscherm laat standaard de vijftig meest recente gesprekken zien. Andere gesprekken kunt u inzien door rechts onderin het scherm op de pijltjes te klikken. De gesprekken staan per dag gegroepeerd.