Panasonic KX-TGP550

Niet Storen

Met de functie Niet Storen kunt u oproepen van bepaalde lijnen automatisch weigeren.
De standaardinstelling is “UIT”.

• Het wordt aanbevolen deze instelling in overleg met IntoVoip te programmeren. Neem voor meer informatie contact met ons op.
  • Als deze functie wel is ingesteld op uw apparaat, hebben de instellingen van het telefoonsysteem mogelijk voorrang.
  • Deze functie is niet beschikbaar voor gedeelde lijnen.
  • De oproep wordt in de bellerlijst met Panasonic KX-TGP550 - Vink vastgelegd nadat de oproep is geweigerd.

Niet Storen in of uit schakelen

1. d
  2. Panasonic KX TGP550 - Niet Storen: “IP ServicePanasonic KX-TGP550 - Pijl Panasonic KX-TGP550 - OK
  3. Panasonic KX TGP550 - Pijltjes: “BelfunctiesPanasonic KX-TGP550 - Pijl Panasonic KX-TGP550 - OK
  4. Panasonic KX TGP550 - Pijltjes: “Niet StorenPanasonic KX-TGP550 - Pijl Panasonic KX-TGP550 - OK
  5. Ga door met de gewenste handeling.
    • Als er 1 lijn is geregistreerd:
      Ga naar stap 6
    • Als er 2 of meer lijnen zijn geregistreerd:
      Panasonic KX TGP550 - Pijltjes: Selecteer de gewenste lijn. Panasonic KX-TGP550 - Pijl Panasonic KX-TGP550 - OK
  6. Panasonic KX TGP550 - Pijltjes: Selecteer “AAN” of “UIT” om de Niet Storen functie in of uit te schakelen. Panasonic KX-TGP550 - Pijl Panasonic KX-TGP550 - OK