IP-VPN

Een IP-VPN is een virtuele router voor alle IntoVoip netwerk diensten. Alle diensten die IntoVoip levert kunnen worden verbonden met deze virtuele router.

Met behulp van een IP-VPN kunnen verschillende vestigingen worden gekoppeld zonder dat het internet als transportmedium wordt gebruikt. Hierdoor kan IntoVoip de veiligheid van data binnen de IP-VPN garanderen.

Visueel beeld van een IP-VPN

IP-VPN

Binnen een IP-VPN is het standaard niet mogelijk om het internet te benaderen. Om het internet te benaderen is een mPIX dienst noodzakelijk. Zo kunnen alle aangesloten diensten via één centrale firewall naar het internet, hoeft u geen dure firewall hardware/software aan te schaffen, en blijft de data veilig.

Ook is het standaard niet mogelijk om toegang te krijgen tot de IP-VPN vanaf het internet. Mocht u vanuit huis willen werken maar wilt u hiervoor geen lijn aanschaffen, dan kunt u de mSSL dienst afnemen. De mSSL dienst geeft u, door middel van een gebruikersnaam, wachtwoord en link, op een veilig manier toegang tot uw data.