Logo IntoVoip

Nieuwe website online!

De website van IntoVoip is in een nieuw jasje gestoken. Er is wekenlang hard gewerkt aan een nieuwe en frisse look voor de huisstijl en website van IntoVoip. Wij hopen u en uw bedrijfsprocessen met de nieuwe website nog beter te informeren en ondersteunen.

Nieuwe website en kennisdatabase

Op de nieuwe website van IntoVoip is nu ook een Kennisdatabase aanwezig. Hier vind u alle informatie over de producten en diensten die IntoVoip levert. In de Kennisdatabase staan artikelen, handleidingen, video’s en nog meer informatie om u nog beter te ondersteunen. Elk artikel in de Kennisdatabase kunt u op eenvoudige wijze delen op social media of via e-mail zodat u altijd terug kan naar het artikel. Mocht u er toch niet helemaal uit komen kunt u ons altijd bellen of u kunt aan de rechter kant uw informatie opgeven zodat wij contact met u op kunnen nemen.

IntoVoip heeft ook een nieuw logo. Dit logo past beter bij onze naam, de tekstballonnen staan uiteraard voor communicatie!

Nieuwe website en logo IntoVoip

Uiteraard is de website nooit af, wij zullen onze website continu doorontwikkelen en de Kennisdatabase bijwerken. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!