Meer functionaliteiten voor een vast bedrag per maand

Hosted VoIP is een complete telefonie oplossing waarbij u geen grote investering hoeft te doen, maar die juist schaalbaar is en met uw bedrijf kan mee groeien of krimpen. Met Hosted VoIP heeft u een toekomstvaste telefooncentrale die in de cloud staat. Alle denkbare telefonie mogelijkheden voor een vast bedrag per maand, zonder verborgen kosten, en een telefooncentrale die altijd up-to-date is.

Met Hosted VoIP kunt u 40% tot 70% besparen op uw huidige kosten voor telefonie. U betaald een vast bedrag per maand, per medewerker. Dit bedrag is gebaseerd op de functionaliteiten die u per medewerker wenst. Dit kan verschillen van standaard belfuncties tot professionele receptioniste of call center functionaliteiten. U betaalt dus alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt!

Overal bereikbaar via één nummer

Bereikbaar zijn op uw éne zakelijke nummer van kantoor, zelfs als u thuis of onderweg bent. Zelfs uw mobiele nummer kan gekoppeld worden aan uw Hosted VoIP centrale, hierdoor hoeft u nog maar één nummer op uw visitekaartje te drukken. Het kan allemaal met Hosted VoIP van IntoVoip!

Als u een keer niet op kantoor bent, kunt u uw binnenkomende gesprekken doorschakelen naar bijvoorbeeld uw mobiel of huistelefoon. Op die manier kunnen uw collega’s u nog steeds bereiken op uw vaste doorkiesnummer en blijft u bereikbaar voor uw klanten.

Het is ook mogelijk om vanaf een andere telefoon te bellen met uw zakelijke telefoonnummer. De kosten van op deze manier bellen zijn voor de zaak.

Uw voordelen

  • Vaste maandelijkse kosten, geen verassingen achteraf.
  • Een telefooncentrale in de cloud, geen lokale telefooncentrale meer nodig.
  • Telefonie die flexibel, schaalbaar en zeer betrouwbaar is.
  • Op elke locatie beschikbaar.
  • Gebruiksvriendelijk.
  • Direct inzicht in gesprekskosten.
  • Nummerbehoud mogelijk.
  • Eén aanspreekpunt voor data en telefonie.

Hosted VoIP Opties

Telefoons

Telefoons

Op deze pagina kunt u de ondersteunde Hosted VoIP telefoons vinden. Deze telefoons zijn uitgebreid getest door IntoVoip en daardoor kunnen wij het juist functioneren van deze telefoons garanderen.

 

HIPIN

HIPIN

HIPIN integreert u uw contactpersonen met uw telefooncentrale. Op deze manier ziet u direct op uw computer wie er belt. U koppelt op eenvoudige manier uw CRM applicatie aan HIPIN waardoor u uw contactpersonen altijd up-to-date zijn.

HIPPER

HIPPER

Met de HIPPER app voor Android en iPhone bedient u eenvoudig de functies van uw telefooncentrale. Op deze manier heeft u altijd en overal controle over uw telefooncentrale. U heeft ook de mogelijkheid om vanaf uw smartphone met uw zakelijke nummer te bellen.

 

HIP Toolbar

HIP Toolbar

Met de HIP Toolbar kunt u eenvoudig uw telefooncentrale bedienen vanaf uw computer. Ook kunt u op eenvoudige manier bellen via uw computer. De HIP Toolbar wordt geïntegreerd binnen uw browser (Internet Explorer of Firefox) en Outlook.

HIP Receptionist

HIP Receptie

HIP Receptie geeft u controle over uw inkomende gesprekken. Deze, op browser gebaseerde applicatie, is ideaal voor werknemers die een centrale rol spelen binnen uw telefonie. De HIP Receptie is er van kleine ondernemingen tot ondernemingen met meerdere vestigingen.