Cloud

Betaalbaar flexibel werken

Bij IntoVoip kunt u eenvoudig een virtuele server aanschaffen. Het is mogelijk om deze op het internet hosten of in een IP-VPN (uw eigen cloud) hosten. Hierdoor kunt u vanaf elke vestiging, die gekoppeld is aan uw eigen cloud, een directe verbinding maken met de server. De virtuele server heeft geen hoge eenmalige kosten zoals een normale server maar een voordelig maand tarief.

Daarnaast kan uw virtuele server te allen tijde met uw mee groeien – of krimpen. Mocht u extra servercapaciteit nodig hebben, dan kan dit voordelig en snel worden bijgeplaatst. Natuurlijk is het ook mogelijk om de virtuele server te koppelen met andere IntoVoip diensten zoals IP-VPN, mPIX of Hosted VoIP.

Uw data altijd veilig

Met behulp van de nieuwste opslag -, compressie- en encryptietechnieken wordt er een back-up gemaakt van uw bedrijfsdata. De back-up wordt veilig opgeslagen in de cloud. Het back-up systeem is een volledig automatisch proces, u hoeft geen back-up tape meer buiten kantoor te plaatsen.

En het terughalen van de data uit de back-up is zeer eenvoudig. De gegevens zijn altijd online beschikbaar, u moet uiteraard wel over de juiste beveiligingscode beschikken.

Al uw Office applicaties in de Cloud

Office 365 biedt u het gemak van uw bekende Office pakket en de flexibiliteit van de cloud. U heeft altijd toegang tot uw Office applicaties, waar u ook bent. U kunt uw bestanden bewerken op uw pc, uw Mac en zelfs op uw tablet! Uw Office 365 pakket is overal toegankelijk en altijd up-to-date.

Telefoons

Virtuele Machines

Hier staan alle ondersteunde VoIP telefoons uit het assortiment van IntoVoip. Wij leveren VoIP telefoons waar we zelf de benodigde kennis van hebben om u goed van dienste te kunnen zijn. Als u liever een ander merk wilt hebben kunnen wij daar uiteraard ons in verdiepen.

 

HIPIN

Storage

Uw Klantkaart applicaties integreren met HIP Telefonie; de klantkaart verschijnt nog voordat u de telefoon heeft opgenomen. HIPIN Integreert HIP ook op basis van uw de bestaande TAPI interface.

HIPPER

Office 365

De HIPPER app bedient dezelfde functies van de telefooncentrale via uw smartphone, zodat ten allen tijde uw eigen bereikbaarheid kunt beheren.

 

HIP Toolbar

Backup

De HIP Toolbar maakt het mogelijk alle functies van de telefooncentrale,
onafhankelijk van het toestel, op elke PC (kantoor, thuis), op een intuïtieve manier te bedienen.

HIP Receptionist

E-mail & Anti-spam

De HIP Receptie is browser gebaseerde software applicatie het beheren van inkomende gesprekken.
De HIP Receptie is er voor kleine kantoren, middelgrote organisaties,
omgevingen met veel medewerkers, meerdere afdelingen en locaties.