Beveiliging

Uw eigen cloud

De IP-VPN dienst van IntoVoip maakt het mogelijk om uw eigen cloud te verkrijgen, dit kan voor een laag vast bedrag per maand. Met een IP-VPN is het mogelijk om uw vestigingen direct en permanent met elkaar te verbinden, zonder het verlies van snelheid. Een IP-VPN staat los van het internet waardoor u vanuit de IP-VPN ook het internet niet op kan. Hiervoor is de mPIX beveiliging nodig, de mPIX regelt het verkeer naar het internet.

Centrale en optimale beveiliging

De mPIX dienst voorziet uw IP-VPN van beveiliging met behulp van een centrale firewalloplossing. Hierdoor is en blijft uw data veilig in uw eigen IP-VPN.

De mPIX is een complete firewall beveiliging tegen lage maandlasten. U hoeft geen dure hardware of software aan te schaffen. Daarnaast heeft u geen omkijken naar updates, performance en licenties aangezien deze centrale worden verzorgd door IntoVoip.

Centrale anti-virus

Malware-aanvallen en virussen zijn een blijvend probleem binnen bedrijven. Ze kunnen resulteren in vermindering van productiviteit, verlies van vertrouwelijke informatie, klantenverlies en een lagere omzet. En heeft u wel een anti-virus dan moet u om de zoveel jaar de licentie verlengen, een randvoorwaarde van uw bedrijfsproces waar u geen tijd voor heeft.

De Norman Endpoint Protection beveiliging biedt u de vrijheid van veilig internet en een maandelijks opzegbaar abonnement. Norman Endpoint Protection kan gemakkelijk met uw bedrijf mee groeien of inkrimpen. Award-winnende Norman security technologie beschermt uw laptops, desktops en servers tegen de nieuwste virussen en spyware (malware).