De uitgebreide diensten van IntoVoip om uw proces te ondersteunen

De diensten van IntoVoip helpen u gemakkelijk gebruik te maken van de laatste en meest effectieve communicatietechnologieën. Hierdoor kunt u op eenvoudige wijze op uw ICT-kosten besparen en uw bedrijfsproces beter ondersteunen door meer gemak.

Diensten - Hosted VoIP

Hosted VoIP

Hosted VoIP is een van de diensten die IntoVoip biedt om uw proces te ondersteunen. Met behulp van Hosted VoIP kunt u gemakkelijk en voordelig telefoneren zonder dat u moet investeren in een kostbare telefooncentrale. Met de uitgebreide functionaliteiten van een Hosted VoIP centrale kunt u de bereikbaarheid van uw bedrijf verbeteren en professioneler overkomen naar uw klanten.

Cloud

Cloud

Met behulp van de Cloud dienst van IntoVoip kunt u gemakkelijk uw data in een veilige omgeving plaatsen en toch vanaf overal ter wereld toegang hebben tot uw data. U kunt ook allerlei applicaties in de cloud plaatsen waardoor u ten alle tijden, vanaf ieder werkstation, toegang heeft tot uw applicaties. Voorbeelden van Cloud applicaties zijn: Office 365, e-mail, webhosting, anti-virus, OfficeDrive, Virtuele Server en nog veel meer.

Beveiliging

Beveiliging

Met behulp van het IntoVoip IP-VPN kunnen verschillende vestigingen van uw bedrijf eenvoudig met elkaar worden verbonden. Zo kunt u op uw hoofdlocatie, of in de IP-VPN, een centrale server plaatsen en de nevenvestigingen direct verbinding laten maken met de server. Met behulp van de dienst mPIX beveiligt u uw IP-VPN met behulp van een centrale firewall.

Mobiel

Mobiel

Uw focus ligt op het primaire proces van uw bedrijf. U heeft geen tijd om met randvoorwaarden bezig te houden. Één van die randvoorwaarden is het uitzoeken van een mobiel abonnement voor u of een werknemer. Daarom biedt IntoVoip overzichtelijke mobiele abonnementen aan waarmee de kosten voorspelbaar zijn.