HIPPER - Klik-en-bel

Klik-en-Bel

Als u gebruik maakt van de HIPPER applicatie voor Android of iPhone heeft u altijd de functie Klik-en-Bel. Met de functie Klik-en-Bel kunt u overal bellen met uw zakelijke nummer. Met de functie geeft u de telefooncentrale de opdracht om een gesprek op te zetten. Zodra u de functie gebruikt wordt u eerst zelf gebeld. Als u opneemt belt de telefooncentrale het gekozen nummer. U kunt dit gebruiken op zowel uw vaste toestel als uw mobiele telefoon. Dit ligt geheel aan uw instellingen, zie de tabel hieronder welke instellingen u nodig heeft om het gewenste resultaat te krijgen.

HIPPERKantoor op afstandAnywhereOpmerkingen
Klik-en-BeluituitVaste toestel gaat over
Klik-en-BelAan
(mobiel nummer)
uitMobiel toestel gaat over
Klik-en-BeluitAan
(mobiel nummer)
Vaste toestel én mobiele toestel gaan over

U kunt op verschillende manieren een oproep starten:

• Via het toetsenbord: toets, zoals u gewent bent, een nummer in
  • Via contactpersonen – zoek een contactpersoon op,in uw telefoonboek of de interne lijst
  • Via gesprekkenlijst – zoek in de gesprekkenlijst een eerder ontvangen, gemaakt of gemist gesprek.

Klik-en-Bel toetsenbord en interne contactenlijst

HIPPER - Klik-en-belHIPPER - Klik-en-bel Intern