HIPPER - Anywhere Instellingen

Anywhere

Met behulp van de functie Anywhere kunt u meerdere toestellen koppelen aan uw zakelijke toestel. U kunt op eenvoudige wijze er voor zorgen dat bijvoorbeeld uw mobiele telefoon tegelijkertijd met uw zakelijke toestel overgaat. Hierdoor bent u altijd bereikbaar, waar u ook bent. Tevens kunt u met *11 eenvoudig het gesprek verplaatsen naar uw zakelijke toestel als u weer arriveert op uw werkplek.

Anywhere instellingen

HIPPER - AnywhereHIPPER - Anywhere Instellingen
  1. Klik op Anywhere
  2. Tap Bel alle locaties naar AAN (hiermee zorgt u dat alle locaties die zijn ingevuld én aan staan ook worden gebeld bij klik-en-bel).Door middel van locatie toevoegen kunt u een telefoonnummer toevoegen. Dit nummer wordt toegevoegd aan de bedrijfscentrale en kan mee rinkelen als er wordt gebeld.HIPPER - Anywhere Locatie
  3. Voor elk toegevoegd nummer moet de optie Doorschakelblokkering aan staan om te voorkomen dat gesprekken in de voicemail van de Anywhere telefoon belanden.
  4. U heeft de optie om voor elk nummer ‘Bevestiging vereist’ aan te zetten. In dat geval zal u, bij een inkomende gesprek dat u opneemt op het gekoppelde toestel, gevraagd worden eerst een willekeurige toets in te drukken alvorens het gesprek naar u wordt doorverbonden.
  5. Klik op Terug

Klik-en-bel met Anywhere

Met behulp van de HIPPER heeft u ook de mogelijkheid om de telefooncentrale een gesprek op te laten zetten. De telefooncentrale belt eerst het telefoonnummer die u heeft ingesteld. Zodra u opneemt belt de centrale het gekozen nummer. Hierdoor kunt u zakelijk bellen met uw thuistelefoon of uw mobiele telefoon, en de telefoonkosten zijn voor de zaak! Nog een voordeel is dat de persoon die u belt uw zakelijke nummer in het display zal zien.