HIPPER - Account Informatie

Account informatie

Om met behulp van HIPPER uw telefoon te kunnen beheren moet u eerst uw account informatie invoeren. Als u voor het eerst de HIPPER applicatie op start verschijnt het account informatie scherm automatisch. U kunt het account informatie scherm altijd terugvinden onder de instellingen.

1. Start de HIPPER applicatie op
  2. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
    Mocht u deze niet tot uw beschikking hebben kunt u contact opnemen met IntoVoip via 0172 – 74 80 50.
  3. Klik op de knop Controleer (Android) of de knop rechts bovenin (iPhone) om te herladen.

HIPPER Account informatie

HIPPER - Account Informatie

4. Hierna verschijnt een Controleren scherm.

HIPPER Account Controleren

HIPPER - Account Controleren
    Als uw gegevens correct zijn keert u terug op het account informatie scherm. Het is nu mogelijk de HIPPER te gebruiken.

5. Klik op de knop ‘Terug’ om naar de instellingen te gaan.Indien uw gegevens niet correct zijn verschijnt er een foutmelding. Het is ook mogelijk dat er (nog) geen HIPPER licentie is gekoppeld aan uw gebruiker. In dit geval wordt de foutmelding: “Uw account is niet geregistreerd voor het gebruik met HIPPER” gegeven. Neem in dat geval contact op met IntoVoip (via 0172 – 74 80 50) om de HIPPER licentie te koppelen.