HIPIN - Update scherm met download knop

Update installeren

Binnen HIPIN is het mogelijk om automatisch een update van de software te installeren. Wanneer HIPIN wordt opgestart controleert de software of er een nieuwe versie beschikbaar is.

Heeft u geen Download knop? Download dan hier de laatste versie van HIPIN.

Updatescherm met download knop

HIPIN - Updatescherm met download knop

Wanneer er een nieuwe versie van HIPIN beschikbaar is wordt de knop ‘Download’ weergegeven onder het menu Versies in het Configuratie scherm. Klik op de knop Download om de download te beginnen.

Updatescherm met update knop

HIPIN - Updatescherm met update knop

Wanneer de software klaar is met downloaden veranderd de knop ‘Download’ in ‘Update’. Klik op de knop om HIPIN bij te werken.

De gebruiker heeft wel de juiste rechten nodig om de bijgewerkte software te installeren. De software moet u na de installatie handmatig starten.