Tiptel IP 286 conference call

Gesprek doorverbinden

Tijdens een gesprek kunt u het gesprek op eenvoudige wijze doorverbinden op verschillende manieren. Dit kan zowel naar een intern als een extern nummer.

Koud doorverbinden

1. Druk tijdens het gesprek op de knop onder “Doorverb.“.
  2. Toets telefoonnummer in.
  3. Druk op “Doorverb.”, hierna wordt het gesprek direct doorverbonden.

Warm Doorverbinden

1. Druk tijdens het gesprek op de knop onder “Doorverb.“.
  2. Toets telefoonnummer in.
  3. Wacht een aantal seconden tot het andere toestel overgaat.

Wanneer er niet aan de andere kant wordt opgenomen, drukt u op de knop onder “Annuleer“. Druk hierna op de knop onder “Uit Wacht” om het originele gesprek terug te halen en de klant te woord te staan.