mPIX

De mPIX dienst van IntoVoip is een centrale firewall oplossing speciaal voor het MKB. De mPIX is gebaseerd op Cisco technologie en heeft de functionaliteit van een volwaardige enterprise firewall. Hierbijkomend is de dienst beschikbaar voor een laag maandelijks tarief. Doordat de firewall centraal door IntoVoip wordt beheert hoeft u ook geen zorgen te maken over updates, performance, licenties of hardware. Dit wordt allemaal verzorgt door IntoVoip!

mPIX

Wat is een mPIX?

De mPIX is een complete firewall welke geheel door IntoVoip in te stellen is. Hierdoor kan een IP-VPN worden verbonden met het internet, maar het kan ook gebruikt om meerdere IP-VPN‘s of colocaties te koppelen. Door gebruik te maken van de mPIX dienst van IntoVoip is het mogelijk om de beveiliging van uw netwerk(en) centraal te realiseren zonder dure hardware aan te schaffen.